Sidevisninger i alt

lørdag den 28. april 2012

Home alone

Når man nu er alene hjemme må man godt springe over hvor gærdet er lavest....ikk. Det gjorde jeg så i dag. Efter at have fodret alle ( 2 katte + 1 stk hund ) dyrene af , blev det så til en gang salat til fruen i huset.... men det smager bare skønt. Håber i alle får en god aften.

fredag den 27. april 2012

Rød peberpesto

I går da jeg var på markedet , købte jeg en stor pose røde og orange peber.....til kun 10 kr. Jeg havde ikke lige nogle planer om hvad jeg skulle bruge dem til.......men så kom der lige en lys ide.... peberpesto......det skulle prøves. Og jeg syntes det blev meget vellykket, har i aften spist det til brød og pasta......mums ..


torsdag den 26. april 2012

Dagens oplevelse.






Jeg havde bestemt , at i dag skulle jeg sove længe ( skal jo på job i nat ) men men men kl 7.30 var der en larm uden lige uden for , de er jo begyndt at bygge og de her kære arbejdere skal jo åbenbart have HØJ musik til arbejdet. Så ud af fiskassen med mig, jeg ville så tage en tur til det lokale marked i nabobyen......en rigtig god oplevelse blev det til. Det ståd jo ned i stive stænger, men det kunne nu ikke slå en af de handlende ud ......han sang ( et eller andet man ikke kunne forstå ) og opførte en underlig dans, samtidig med at han solgte ud af sine vare.........efter ca 10 min. stoppe regnen og han råbte ud over hele pladsen : SE SÅ DET HJALP JO . og folk kunne jo ikke lade være med at le......en rigtig god og sjov oplevelse. Ud over det fik jeg jo også en masse med mig hjem, nye kryderurter , tomatplanter , vinrabarber og lidt blomsterog grønsager. Håber at i alle også får en god dag.

tirsdag den 24. april 2012

Så har jeg hele tiden for mig selv igen, 10 dages kursus er vel overstået. Men jeg må lige sige at det at komme op kl 5.30 om morgenen er bare ikke mig. Men nu er det overstået og alt tilbage i det gamle.....dejligt. Så nu skal der bare gang i alt hvad jeg har ladet ligge den sidste stykke tid......og så må vejret også godt blive bedre....Tak.

fredag den 20. april 2012


Lige i dag er der ikke så meget at fortælle , har jo været på kursus hele ugen, så her hjemme sker der ikke en hylende fis .....men nu er det weekend og jeg har bagt lakridskager , enten kan man lide dem eller ej ......jeg kan godt lide dem og hvis man lige dypper dem i kaffe SÅÅÅÅ UHMMMM.

onsdag den 18. april 2012

Så blev jeg lidt forkælet i dag også.......min kære mand kom hjem med 2 flotte Hortensier, den ene er svag lyserød og den anden hvid. Jeg er helt vild med Hortensier og har nogle fra de sidste par år. Lige nu står de ude i drivhuset , til det bliver lidt bedre vejr.



Hav en god aften.

mandag den 16. april 2012



Så skal jeg igang med et andet lille skab, efter min kære mand så hvor flot klokkeskabet blev,kom han den anden dag og spurgte om jeg ikke også ville have dette lille skab.....og det skulle jeg jo ikke tænke længe over. Tror det skal blive til et nøgleskab........men det kan jo være jeg kommer på en anden ide inden den er færdig.  De små blomster ved jeg ikke hvad jeg skal bruge til endnu, men det er rart at have noget i hænderne når man er på skolebænken.......noget skal de blive brugt til . hav en god aften. 

lørdag den 14. april 2012

Hej derude, jeg havde jo håbet på at når jeg nu fik fri her hele 2 dage (weekenden) så skulle jeg rigtig få lavet noget.....men nej sådan kommer det nok ikke til at gå, for efter 3 dage på skolebænken (der er 7 tilbage...) vil min krop åbenbart lige fortælle mig at den er noget utilfreds med at være lukket inde hele dagen og så at skulle sidde stille i så mange timer. Så lige nu er det som om mit hoved er fyldt med fluer , næsen løber, som om den skal konkurere med skjernå, og så ved jeg ikke hvem der har forbyttet min stemme, for lige pt lyder den som en der har stået i en havneknejpe i megen røg og dam , de sidste 57 år. Nok om det , min kære mand har lige givet mig en ny bog , køkkenhaven, der står godt nok meget nyttigt i , den blev jeg rigtig glad for.


Denne lille kjole købte jeg i genbrug til 30 kr. den skal Rosapigen have, når bedste her lige får syet nogle mamelukbukser til........kan lige se det for mig  ;-)    Håber i har en dejlig lørdag.

onsdag den 11. april 2012

Så er der dømt aften hygge. Efter en  laaaang kursusdag , er det godt med et bad og så bare smide sig på sofaen og flade ud. Jeg må indrømme at da uret bimlede i morges kl 5.45 var det første jeg tænkte .....F*ck , det  her er bare slet ikke noget for en nattevagt som har en helt anden dagsrytme.......så hvordan jeg kommer igennem de sidste 9 kursusdage er et godt spørgsmål .....men man er jo kvinde så det går nok ssssssmillllll.

tirsdag den 10. april 2012

 Så er en gammel lampe vendt hjem igen......efter et ophold hos ælstedatteren.......den passede ikke lige ind i resten af hjemmet mere.....hun er gået hen og blevet helt retro ;-), og det er bare så fedt når de får deres helt egen stil. Så nu står lampen i mit køkken , eftersom den jo er blå , passer den bare perfekt ind.
Og se så hvad de unge mennesker gav mig efter påskejagten i haven, dejligt.Hav en god aften.

søndag den 8. april 2012

Og så lige lidt aftenhygge , hvor de to "gamle " ligger og snuer. Den røde er en gammel hankat på bare 18 år og den lille grå er en hunkat på sølle 17 somre.......så de er noget oppe i årene. I dag har vi Liva på besøg og hun skal overnatte il i morgen og det er bare såååå hyggeligt. Dejligt at være bedstemor og at de små gerne vil være på besøg.        Hyg jer

fredag den 6. april 2012

 Så har påskeharen været på besøg i min have.......men det var nu ikke påskeæg den havde gemt , men øl.....det var en ide sønnike og en kammerat var kommet på. Så vi (min kære mand og jeg )skulle gemme 54 påskebryg ude i haven og så skulle de ( de blev så lige 9 )finde dem og så drikke dem efterhånden.......ha hvor var det sjovt og hvor blev de fulde. Men de var bare så glade for at vi gad være med på ideen og hvor var det sjovt at se dem rende rundt og lede de mest mærkelige steder. Håber i alle har haft en god fredag.


torsdag den 5. april 2012




Og så lige lidt selvpraleri.....har i dag kørt 8 trillebøre jord væk fra drivhuset og så fyldt nyt ind....( det er ikke arbejde for slapsvanse...pyha) , men nu er det klar , så kan det der forår godt komme ( men siger de ikke at der kommer sne....hvad er det nu for noget .....hvem har bestilt det ). Jorden fra drivhuset er kommet ud i de 2 højbede ,der blev lavet sidste år.   Hav en god skærtorsdag.
 Sådan ser det ud lige uden for vores gadedør , men man siger jo at det skal være skidt før det bliver godt. Og så er der jo den fordel at de holder fri her i påsken..........så kan man da få sovet lidt....hi hi.
Her er kjolen til Liva så blevet færdig.....så nu må jeg så i gang med nogle bukser til Rosa, som snart bliver 1 år.......ingen skal jo snydes....vel.

tirsdag den 3. april 2012

Det kan man også bruge 2 små kopper til.....i dag har jeg hygget mig med Mia ( min lille datter...på 25) i kælderen med symaskinen, Mia fik lavet lidt tøj om og jeg er gået igang med at sy en kjole til Liva ( barnebarnet på 3.5 år ) resultatet får i at se når det er færdig. Hygge hejsa derude.

søndag den 1. april 2012



Nu lige en lille opdate om hvad der er sket i weekenden, først et billede af vores egen "gravhund" , nu hvor
 huset på nabogrunden er helt væk , er der jo en masse plads til at more sig på......og det gjorde han , Basse, så ved at grave et STORT hul.  Lørdag var der så stunpemarked i Herning , og der skulle jeg jo så op, og for første gang havde jeg mine piger med, de var helt vilde med det , så det er nok ikke sidste gang de tager med. Men jeg fik nu ikke så meget med hjem, en lille lysestage og en lille blå gryde men det var nu rigtig hyggeligt.Søndag kom jeg så til ....Hø Hø...at købe "lidt " læsestof, det er bare rent luksus. Håber i alle har haft en god weekend.