Sidevisninger i alt

fredag den 29. juni 2012



 Jeg var jo en tur i Horsens i onsdags,og vi skulle jo en tur rundt i byen og der kom ( ja ja ) jeg til at købe lidt med hjem fra Green Gate , 2 krus og 2 tallerkner. Og vi var jo også lige en tur i søstrene Grene , hvor jeg faldt over en dug som skulle med hjem ( for prøv lige at se hvor godt den passer sammen med noget fra G.G, det er da utroligt...ikk). Kan i nu have en dejlig fredag aften.....hyggehejsa

tirsdag den 26. juni 2012

Rosa´s hat


Så er jeg blevet færdig med Rosa´s hat og jeg syntes faktisk selv den er ret vellykket ( håber så bare at den passer). Jeg skal en tur ud til den lille familie i morgen. så det kan jo være at Rosa er villig til et billede. Hatten er hæklet ud af den blå luft så der er ingen opskrift. Hyg jer

søndag den 24. juni 2012

Regn og atter regn

Når det nu regner hele tiden , er det jo godt at være i drivhuset.......det har lille Fimme også fundet ud af.  Men nu noget helt andet......Jeg ved ikke om alle hollanske mænd har de samme gener......men min har et shoppegen ( det har jeg ikke oplevet hos danske mænd, og jeg har jo da prøvet et par stykker ;-) ), Han var lige en lille tur i Bilka ( jeg sov ) og hvad kom han hjem med.... 15 kg kattemad, 40 l kattegrus, 30 kg hundemad, 10 l colalight, 8 l juice , ny parasol ( med hejs) og så lige 3 nye bluser til mig. Så kom ikke og sig at mænd ikke kan finde ud af at shoppe. Håber i alle har haft en god weekend.

lørdag den 23. juni 2012

L


Lige et par billeder fra haven, jeg syntes det står rigtig godt i år. Der sker ikke så meget her hos mig lige pt , meget af min tid går til familien i disse dage. Min mor er lige kommet hjem fra hospilalet med en ny skulder , og det vil så sige at hun skal holde den i ro i 4 uger ( suuuuk ) og da jeg er den eneste datter og bor i samme by , kan i jo nok regne ud hvem der skal klare mosten......men men men det skal nok gå altsammen. Mange af mine tanker går også til min store datter som også er meget i ilden lige i tiden. Rosa ( 1 år ) har været en del på Århus sygehus med infektioner i det øre hvor hun har fået C.I. indopereret. Så der sker en del her omkring lige nu.

Og så lige et par billeder af 2 gode humørspredere. Anton vokser helt vildt har været ude at købe nyt halsbånd , som så er nr 2 han har. Den lille frækkert ;-)             Kan i nu alle have en god aften og pas på de lavt flyvende hekse......jeg er måske iblandt dem ....HÆ HÆ HÆ

onsdag den 20. juni 2012

Tunika



Så blev jeg færdig med Rosas tunika, som i kan se har den kige fået et par knapper ( købt i netto.....så det er da godt at jeg engang imellem får mig forvildet derind....IKK ). Da der er lidt garn tilbage , vil jeg prøve at hækle en lille bøllehat.Så får vi jo se om den bliver ok ( har ikke prøvet det før og har ingen opskrift at gå efter ....men pyt det går nok. Kan i nu alle nyde det gode vejr.

søndag den 17. juni 2012

ups i díd it again

Ups I did it again......jeg kom ( ja ja den var god )lige til at køre til Netto, og der er jo altid et eller andet jeg ikke kan lade ligge......Og i dag var det så et par flotte Hortensiaer, muffinforme med Barbarpaba ( til Liva )og så stod jeg lige og manglede en bagebog.....NOT, som i jo kan se på min tallerkenrække ( der er en del i forvejen) men det er nu så hyggeligt at have dem til at stå , og de bliver jo altså også brugt.




Og så fik jeg jo lige et blad med hjem......gratis. De er ret gode og der er en massegode ideer i dem.

fredag den 15. juni 2012

Hej derude
Jeg kom ligetil at købe et par roser den anden dag......de stod sempelhen og SKREG efter mig....og hvem kan så lade dem stå.....ja jo så ikke mig, men de pynter så meget i stuen nu .


Og så kom min kære veninde med et par solsikker, så er da lidt sol ude i drivhuset lige nu hvor solen har det med at svigte.  Tak Sus.

Og så lige lidt om husets lille ny, Anton. Han er jo ved at føle sig rigtig hjemme......baladen er startet....han har fundet ud af , at det er skide sjovt at plukke græstotter, og nu er græsplænen lige blevet så flot. Så skælder mutter her jo lidt ud......og hvad gør den lille balademager så.....ja han prøver på at gemme sig bag Basse. Men han er nu ikke til at stå for alligevel .     Kan i alle have en dejlig fredag aften.

mandag den 11. juni 2012


Her er lidt fra haven , dagens høst, det er godt nok lækkert at kunne begynde at plukke lidt derude. Det er godt nok ikke så meget endnu , men lidt har også ret....ikk.     Og så lige et billede af Anton ( han syntes også det er kedelig med alt det fodboldt i fjernsynet......lige som mig ).


Her er så et lille job jeg arbejder på i tiden, en tunika til Rosapigen , den er snart færdig, mangler lige et par blomster og et par knapper så er det ellers afgang til Horsens. Så har Liva bestilt en hæklet hat , som skal være lilla. Hun er godt nok helt til lyserød og lilla i tiden ( ikke lige hendes mors smag , hun er mere til det retro agtige , Gul , orange og grøn ). Men hver sin smag , Liva holder jo nok heller ikke ved det lyserøde ret mange år endnu . Hyg jer derude.

fredag den 8. juni 2012

Haven efter regn




Så kom den længe ventede regn, jeg var lige en tur ude i haven for at nyde duften og se hvordan det hele strutter af sundhed. Selvom jeg kun har en lille have syntes jeg at der er meget nyttig i den . Jeg prøver at få plads til en masse så lige nu er der godt gang i både rabarber , hinbær , jordbær og så har jeg i år plantet 2 ribsbuske og 2 stikkelsbærbuske og 2 blåbærbuske , så nu må vi jo se hvor meget der kommer ud af det. Der udover er der jo en masse grønsager og kryderurter.  Og så lige et billede af min lille gamle ( snart 18 år ) hunkat som har indtaget min stol og tæppe i drivhuset.....det er såååå hyggeligt.....ikk.

torsdag den 7. juni 2012

Gave fra Ønskefeen

 Anton og hans mor nyder en tur på græsplænen, inden der skulle vandes ( for det der skulle komme ovenfra lader venter på sig ).


Og så modtog jeg en gave i dag fra Ønskefeen, jeg havde vundet min første Giva Away, Tusind tak.Og så fik jeg noget jeg ikke havde set før......først troede jeg det var en pakke tændstikker.....men men men da jeg fik kigget lidt, så jeg at det var nogle blomsterfrø......rigtig smart, så nu skal de sættes i en potte, endnu engang tak til Ønskefeen.

tirsdag den 5. juni 2012

Husets zoo

 Nu springer Dronningebusken snart ud, det glæder jeg mig til hvert år. Jeg bliver altid helt overvældet over alle de blomster den har. Og så et lille kig ind i drivhuset udefra , jeg kan få rigtig lang tid til at gå derude.


Og så lige et billede af 3/4 af husets zoo. Anton ser lille ud iforhold til Basse, men det går rigtig godt med de to sammen. Den grå kat bagved er vores lille hunkat som er snart 18 år gammel. Kan i nu have en hyggelig aften.

søndag den 3. juni 2012

Netto og Rosas dragt



 Så er det jo søndag igen.....det vil sige at der er nye ting at finde i Netto.....og i dag fik jeg så købt en bog jeg har ønsket mig i noget stykke tid......Ghitas roser, og så kostede den kun 30 eller var det 35 kr.men det er også lige meget for det er bare billigt. Og så fik jeg et par nye sko af manden i dag , de er nu meget søde. Og så blev jeg endelig færdig med Rosas sæt tøj , så i morgen bliver det sendt med posten . Nu kommer jeg lige til at se ....HVOR er det da nogle kedelige negle jeg har .....skal hvis lige ud og finde noget rap lak og få smurt på.....Hav en god aften, det der er tilbage af den.

fredag den 1. juni 2012

Haven + drivhus

Her er lige nogle billeder fra drivhuset. Min kære mand har lige lavet 2 hylder inde i drivhuset så jeg kan udnytte pladsen bedre.



 Her er så, hvad den omvendte krukke skulle bruges til.


Og her er mit kære syrentræ , den er lige sprunget ud og den dufter bare himelsk. Nu er det jo weekend og så vil jeg gerne bestille noget sol og varme......please......be om.......så hør dog bare lidt efter ......en eller anden .Men hvis mit ønske bliver opfyldt.....klare jeg det jo nok alligevel. Jeg ønsker alle en god weekend.