Sidevisninger i alt

søndag den 29. juli 2012




Som i kan se er gulvet nu færdig og det er i begge værelser ( skulle jeg lige hilse og sige ) så i morgen går Mia og mig i gang med at male, glæder mig til at skulle til at indrette .    Den anden dag var vi ude at køre en lille tur , vi skulle ikke noget særlig ..... men der kom lige et sæt havemøbler med hjem, jeg kunne simpelhen ikke stå for dem og da jeg havde været på kig efter noget i den stil , kunne det jo ikke være bedre. Så nu står de og pynter ved hoveddøren.  Hyggehejsa

lørdag den 28. juli 2012



De siger jo at ledighed er roden til alt ondt......så for at det ikke skal gå galt her i huset har min kære mand så bestemt ( det fik han så for en gangs skyld lov til hi hi) at der skal lægges nyt gulv i værelserne oven på. Når han så er færdig med det vil jeg lige give væggene en tur......og så kommer det sjove jo så ......med at indrette værelserne igen. Det ene er gæsteværelse og det andet massagerum ( ikke noget hankypanky men rigtig massage.....ingen frække tanker her på bloggen......vel).Så er der jo ved at ske ting og sager i drivhuset......nu kan der høstes. Kan i alle have en god weekend.

mandag den 23. juli 2012

Ferie

Så er der bare dømt 3 ugers ferie , her fra mandag morgen og hold da k... hvor har jeg set frem til det . Manden gik fra i fredags og han har så brugt weekenden til at muge ud ....som i kan se med hård hånd. Så nu har han så lavet en lille hjørne i garagen til al mutters ting til haven, dejlig nemt at overskue. Før stod det bare i et hjørne og man skulle altid flytte en masse for at finde det man skulle bruge...Tak skattebasse.     Og så lige et billede af Anton så i kan se hvor meget han vokser......han har selv fundet ud af at komme op i sofaen ( han skulle faktisk ikke være der meeeennnn ;-) )



                                          DAGENS BLOMST....FLOT IKK.

torsdag den 19. juli 2012

HJÆLP..HJÆLP..HJÆLP.

HJÆLP.....er der en der vil overtage denne gamle sofa, jeg har den fra min farmor. Men nu har jeg ikke plads til den mere og som i kan se har den en lille skade i den ene ende. Men den ville blive flot hvis den blev ombetrukket, men jeg må med skam indrømme at jeg hverken har tid eller energi til det......så hvis der er en der vil have den så skriv lige en lille besked, så er den din , hvis du kommer og henter den. Og det er først til mølle.

Jeg bor i midtjylland...mellem Herning og Horsens.


søndag den 15. juli 2012

Kager og solnedgang



Så er endnu en fri weekend gået og selvfølelig en friuge også , og hvad har jeg nået ......ikke en skid ......eller ikke det jeg havde planer om, men hva der kommer jo heldig en friuge mere efter en arbejdsuge. Men jeg fik da bagt lidt ....og kagerne faldt i god jord hos dem der spiste dem. Så har vi lige en STOR hund der tror ham er en lille skødehund , han er kravlet sammen i Antons kurv .....og sødt ser det da ud ...ikk. Lørdag var jeg ude for at passe de 2 dejlige unger ( Liva og Rosa ) og fra deres køkkenvindue er der den mest fantastiske udsigt og der tog jeg et par billeder af solnedgangen....flot syntes jeg....og det er helt gratis. Håber i alle har haft en god weekend.


onsdag den 11. juli 2012

Selvom det regner kan man jo godt nyde de blomster der er i haven og så håbe på at det snart bliver godt vejr igen. Men så behøver man jo ikke have dårlig samvittighed over at sætte sig til symaskinen . Jeg har en masse der venter på at blive færdig og nogle nye ting , jeg gerne vil i gang med. Håber i hygger jer , alle i ude i blogland.

tirsdag den 10. juli 2012

anton


Lige et par billeder af Anton da vi havde nogle dejlige varme dage. Han er blevet så langbenet at han har fundet ud af at hoppe op i hængesofaen......men de hundeøjne er jo ikke til at stå for .....vel .

tirsdag den 3. juli 2012

fuchsia


Dejligt med lidt varme, vil bare lige vise min opstammede fuchsia, som er ved at knække sammen af alle blomsterne.......det ser utrolig flot ud. Hav en dejlig dag

mandag den 2. juli 2012

Kryderurtesalt

Så bugner haven af kryderurter og så er det jo lige med at få dem brugt, og efter at have set Camilla Plum´s udsendelse i går , var det jo bare at gå igang. Så det blev til en masse kryderurtesalt, og da det er mere end jeg kan nå at bruge, vil jeg tilbyde de af mine læsere ( som har lyst til at smage ) at sende en lille pose til jer , i skal bare sende mig jeres adresse på en mail , så sender jeg en lille pose kvit og frit ( også til Holland ;-)) Min mailadresse : voovestergaard@gmail.com

Der er en ting jeg ikke kan forstå og det er , hvordan kan det være at en friuge er sååååå meget kortere end en arbejdsuge. Jeg syntes altid jeg mangler 3 -4 dage......og jeg ved virkrlig ikke hvor de bliver af. Som i kan forstå skal jeg starte en arbejdsuge i aften......men det går jo nok.....som det plejer. Hyg jer .