Sidevisninger i alt

søndag den 15. januar 2012

Ananas



Lige et godt råd , hvis man ikke bryder sig om ananas der bidder på tungen og læberne. Når man har skrællet ananasen gnides den ind i groft salt.....ja jeg kiggede også lidt men vent og smag.....når den er gnedet godt ind skylles den i koldt vand , sørg for at få alt saltet væk. Og nu er den så klar til at skæres i stykker.......den bider ikke mere på tungen og den smager meget sødere....spørg mig ikke hvorfor, men det er rigtig.

4 kommentarer:

  1. Du er simpelthen god til at skrive blog! Selv de mindste ting gør du hyggelige og spændende. Så'n ska den bar' skæres!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have, min pige.Altid dejligt at høre hvad andre mener.....IKK.

      Slet
  2. Hej.. Det skal da vist lige prøves;-) Louise

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja og du vil blive overrasket. Det er et råd jeg har fra en pige fra filippinerne.

      Slet