Sidevisninger i alt

tirsdag den 6. august 2013

efter ferien

 Haløjsa derude i blogland , endelig er der tid til at blogge lidt, jeg må godt nok sige at tiden løber stærk, nu er den sommerferie også væk. Men det har da været et helt utrolig vejr. Vi har været en tur på Langeland igen i år og har som vanlig nydt det, sammen med vores venner fra Holland. Men nu er det blevet dagligdag igen og så er det tilbage til arbejdet.
 Lige nu er jeg igang med at hækle en ny taske ( til mig selv) den første er lige lidt for lille, der kommer et billede af den når den er færdig. Og så bliver der indimellem hæklet lidt ugler, Har også fået opskrifter på nogle andre dyr , men det bliver senere , jeg skal igang med det.

 Sidst jeg var i Netto så ( og købte ) jeg denne bog og har bestemt at prøve at leve efter den det meste af tiden , det kan måske få lidt styr på min mave som til tider driller lidt. Og jeg må sige at det er nogle lækre opskrifter , har prøvet at bage knækbrød og de er rigtig gode. Har så lige fået en ide , fra en på Instagram , om at prøve at putte chokolade i dem , så er de som småkager .... så det skal prøves næste gang.                    Hyg jer derude

3 kommentarer:

 1. Wee. Så bliver det nemmere at spise sammen. :) synes virkeligt at det er lækkert.
  I går spiste vi Kødboller. I stedet for pasta fik jeg squash. Det smager bedre end originalen.
  Også skal du prøve bønne fritterne.

  SvarSlet
 2. Ja, så er den barske hverdag startet igen. Knækbrødene ser lækre ud, mon jeg måske skal have fat i den bog?

  SvarSlet
 3. Her starter hverdagen også mandag.:-) Spændende læsning, lyder det til.
  Sommerkram
  Birgitte

  SvarSlet