Sidevisninger i alt

mandag den 11. juni 2012


Her er lidt fra haven , dagens høst, det er godt nok lækkert at kunne begynde at plukke lidt derude. Det er godt nok ikke så meget endnu , men lidt har også ret....ikk.     Og så lige et billede af Anton ( han syntes også det er kedelig med alt det fodboldt i fjernsynet......lige som mig ).


Her er så et lille job jeg arbejder på i tiden, en tunika til Rosapigen , den er snart færdig, mangler lige et par blomster og et par knapper så er det ellers afgang til Horsens. Så har Liva bestilt en hæklet hat , som skal være lilla. Hun er godt nok helt til lyserød og lilla i tiden ( ikke lige hendes mors smag , hun er mere til det retro agtige , Gul , orange og grøn ). Men hver sin smag , Liva holder jo nok heller ikke ved det lyserøde ret mange år endnu . Hyg jer derude.

3 kommentarer:

 1. Mange tak for din søde kommentar, nej det er ved at være svært at komme op :-)Knus Else

  SvarSlet
 2. Så lykkedes det mig endelig at komme ind på din blog, jeg har prøvet af og til uden held. Jeg har ikke nået at læse så meget tilbage i dine indlæg, men lidt er det blevet til, mere næste gang.
  Pragtfulde kulører på dit tunikaprojekt! Sjovt nok som moden og farverne vender tilbage, jeg kan huske i mine unge (meget unge) år, da gik jeg i lignende ☺.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at du endelig kunne komme på min blog , altid dejligt med flere læsere.
   Ja, jeg kan også huske farverne fra min pure ungdom og nu er det så min datter der er vild med retro. Sjovt som alting vender tilbage med mellemrum ( mine piger er også trætte af at jeg ikke har gemt mit tøj fra dengang, hi hi). K. Birthe

   Slet