Sidevisninger i alt

torsdag den 4. juli 2013

pesto og andet

 Jeg har været heldig.... købte en kasse med Greengate .... til bare 600 kr, noget af det passer jo så bare ikke ind til alt det blå .... så det har min svigerdatter få med hjem.... hun lider lidt af den samme sygdom som mig.....ha ha.
 Og i sidste weekend var vi en lille tur på marked og der fandt min kære mand denne glasklokke og "sølv"opsats . Og da vi kom hjem kunne jeg huske at et eller andet sted i alle mine gemmer havde jeg hvis en glasskål der passede ..... og ganske rigtig som fod i hose..... og nu ser det jo fint ud med sølv og glas. Den første glas pesto lavet , og selvom jeg plukkede en stor stak er det ikke at se i drivhuset. Alt gror bare så godt lige nu men vi kunne nu godt trænge til noget sol ....... så haløj der oppe i skyerne ..... kvit de gardiner , og lad solen komme til. Det er jo snart ferietid .....om 4 arbejdsdage , og jeg glæder mig helt vildt til at holde fri i 3 uger. Hav en dejlig aften.

2 kommentarer:

 1. Neej, hvor er jeg misundelig (på den gode måde) over dine køb, og især over dit Greengate køb. Det havde jeg også købt på stedet. Der er godt nok nogle dele jeg også selv har ledt efter. Dejligt at du var heldig. :-) Og meget fin opsats.
  God weekend når du når dertil :-)
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
 2. Sikke et køb du har gjort <3 Stort tillykke og jeg er glad på dine vegne <3
  Der er et par fine kopper jeg godt kunne bruge - så du skriver bare hvis du har for mange ;))
  Jeg er også vild med din opsats den er super flot. :)
  Håber du nyder week-enden.
  Stort knus
  Birgitte

  SvarSlet