Sidevisninger i alt

fredag den 2. marts 2012

 
 
Haløjsa out there....så er jeg tilbage efter en god ferie.....håber i alle er der endnu.Før vi tog turen til egypten, havde vi lige nogle dage i Holland og de blev jo brugt til at shoppe. Der et sted de kalder the black marked og der er vi som regle en tur ude og der blev jo købt ting og sager.Den gamle ....tetaske (eller hvad sådan en nu kaldes) og nogle gamle kopper ( som jo nok bliver solgt,da jeg har nok.....tror jeg ), en lampe og så kunne jeg ikke stå for citrontræet, den er ca 75 cm høj og kostede kun 10 euro.Så nu må jeg jo lige finde ud af hvordan man passer sådan en , men det går nok. Vi var hos et hold venner og min veninde havde fundet en lille butik som hun syntes jeg skulle se........PUHA siger jeg bare , hvor havde de mange ting som jeg godt ville have med hjem , men men men man skal jo holde et sted så det blev kun til nogle få gaver og så billederammen +den sjove lille bakke ( det er klipsesystem , så den kan sidde fast på en armlæn.....smart ikke). Under min ferie fik jeg sååååå mange nye ideer som i kommer til at se efterhånden som de kommer til live.
Og så tænkte jeg på om det ikke  snart var på tide med en GIVE AWAY her fra, håber der er nogle der vil være med. Hyg jer derude.

1 kommentar:

  1. sikke nogle fine ting--- særligt den the-taske og kaffe bordet!! Dejligt med friske ideer, og jeg er da helt klart med på en give-away!!

    SvarSlet